KroeseWevers Deventer verhuist naar de Hanzeweg

KroeseWevers verhuist per 2 oktober 2017 naar Hanzeweg 1b in Deventer. Vanuit dit nieuwe pand wil KroeseWevers haar cliënten, relaties en medewerkers een prettige locatie aanbieden. Een plek die zowel dichtbij de A1 als het centrum ligt en onderdeel uitmaakt van een bruisend, innovatief en zakelijk deel van Deventer.

‘Deze centrale, goed bereikbare zichtlocatie draagt bij aan de strategie van KroeseWevers om de positie als lokaal betrokken accountant en adviseur verder te versterken en ondernemers nog beter te kunnen ontzorgen.' Aldus Hans Eppink, directeur KroeseWevers Deventer.

‘We vinden het prettig om prominent in het bruisend en ondernemend gedeelte van de stad aanwezig te zijn tussen de gevestigde bedrijven. Maar er zijn hier ook prachtige startups te vinden. Wij krijgen er simpelweg energie van om de ideeën en ambities van deze ondernemers mede waar te maken.' vervolgt Hans Eppink.
 
KroeseWevers was voorheen gevestigd aan de Munsterstraat 2E in Deventer. Vanaf 2 oktober is deze locatie niet meer door KroeseWevers in gebruik.
 
 
[ Bron: KroeseWevers ]
U moet inloggen om te kunnen stemmen op dit artikel.
Gemiddelde (0 Stemmen)
De gemiddelde waardering is 0.0 sterren van de 5.

0 reacties
Nog 1500 karakters

                   

Meest gelezen