Peter Josten gaat naar Houthoff

Peter Josten (44) is per 13 november toegetreden als partner in de belastingadviespraktijk van Houthoff. Josten maakt de overstap vanuit PwC. De toetreding van Josten past in de ambitie van Houthoff om de fiscale praktijk stevig uit te breiden. Per 1 januari zal een volgende partner bij Houthoff toetreden. Houthoff verwacht de omvang van de fiscale praktijk te hebben verdubbeld tegen het einde van 2018.

Josten is gespecialiseerd in M&A tax, waaronder tax (vendor)due diligence, deal structuring, fund structuring, debt restructuring en internationale herstructureringen. Hij heeft uitgebreide ervaring met advisering van private equity en sovereign wealth fondsen inzake het opzetten van hun fondsen, investment platforms, acquisities, herfinancieringen en exits. Daarnaast heeft Josten in het verleden geadviseerd bij een aantal grote corporate transacties. 
 
Bij Houthoff richt Josten zich op het verder uitbouwen van de fiscale adviespraktijk, waarbij hij zich in het bijzonder bezighoudt met private equity, M&A tax en fund structuring.
 
[ Bron: Houthoff ]
U moet inloggen om te kunnen stemmen op dit artikel.
Gemiddelde (0 Stemmen)
De gemiddelde waardering is 0.0 sterren van de 5.

0 reacties
Nog 1500 karakters

                   

Meest gelezen