Therèse van ’t Westende aangesteld als algemeen directeur Register Belastingadviseurs

Met de aanstelling van Therèse van 't Westende als algemeen directeur van het Register Belastingadviseurs (RB), is de leiding van de beroepsvereniging van belastingadviseurs voor mkb-ondernemers weer op volle sterkte gekomen. De functie van directeur fiscale zaken wordt sinds begin dit jaar ingevuld door Sylvester Schenk. Samen gaan ze ervoor zorgen dat het verenigingsbureau de belangen van de leden zo goed en efficiënt mogelijk behartigt.

Therèse van 't Westende-de Bijl MSc studeerde Informatiedienstverlening en Management aan de Haagse Hogeschool en volgde een masteropleiding Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit. Sinds mei 2013 was zij als directiesecretaris actief bij de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband in Utrecht. In deze functie was zij onder andere verantwoordelijk voor alle operationele zaken evenals het inhoudelijk en procesmatig aansturen van de verschillende teams. Ook in voorgaande functies was de relatie met het verenigingsleven onmiskenbaar aanwezig. 
 
Het bestuur van de vereniging is verheugd met de benoeming. Voorzitter Wil Vennix: "Eerder dit jaar heeft het bestuur een bewuste keuze gemaakt voor een tweehoofdige directie: een algemeen directeur en een directeur fiscale zaken. Nu ook de functie van algemeen directeur structureel is ingevuld, bouwen we verder aan het verstevigen van de positie van onze vereniging. Het feit dat Therèse van 't Westende een echte verenigingsprofessional is, geeft ons alle vertrouwen voor de toekomst." 
 
[ Bron: Register Belastingadviseurs ]
U moet inloggen om te kunnen stemmen op dit artikel.
Gemiddelde (0 Stemmen)
De gemiddelde waardering is 0.0 sterren van de 5.

0 reacties
Nog 1500 karakters

                   

Meest gelezen