Alfa Accountants en Adviseurs nu ook actief in Oost-Brabant

Met ingang van 1 september 2017 breidt Alfa Accountants en Adviseurs haar activiteiten uit naar Oost-Brabant. De organisatie neemt op deze datum De Raam Accountants en Adviseurs over. Daardoor krijgt Alfa er een vestiging bij in Langenboom (nabij Uden en Veghel). Met die toevoeging komt het kantorennetwerk van Alfa op 32 vestigingen.

Alfa is in de provincie Noord-Brabant al vertegenwoordigd met een kantoor in Raamsdonksveer. Met name het oosten van Brabant heeft de interesse van de groeiende accountantsorganisatie. "Niet alleen omdat het economisch gezien een sterke regio is, maar ook omdat we graag dichtbij onze klanten zitten", licht Arnoud Bosch, directievoorzitter van Alfa in Dodewaard, Gorinchem, Heythuysen en Raamsdonksveer, de overname toe. De vestiging in Langenboom ligt centraal in het werkgebied waardoor de klantengroep in deze regio ook goed kan worden bediend.

Vergelijkbaar klantenprofiel     

Met De Raam voegt Alfa een kantoor toe, dat qua klantenprofiel (agro en mkb) maar ook met betrekking tot de cultuur, past bij de organisatie. De medewerkers van De Raam blijven in de huidige vestiging in Langenboom werkzaam. 
 
 
[ Bron: Alfa accountants & adviseurs ]
U moet inloggen om te kunnen stemmen op dit artikel.
Gemiddelde (0 Stemmen)
De gemiddelde waardering is 0.0 sterren van de 5.

0 reacties
Nog 1500 karakters

                   

Meest gelezen

Agenda

Meer agenda