Mazars neemt Ten Kate Huizinga in Twente over

Per 1 januari 2018 neemt Mazars Ten Kate Huizinga Accountants en Belastingadviseurs over. Ten Kate Huizinga is het grootste onafhankelijke accountantskantoor in Twente. Ton Tuinier, voorzitter Raad van Bestuur Mazars: "Wij zijn verheugd over de externe, regionale groei en kijken uit naar een mooie, gezamenlijke en succesvolle toekomst."

Wim Lubben, lid Raad van Bestuur Mazars: "Mazars ziet Ten Kate Huizinga als de juiste partij om haar praktijk in Oost-Nederland uit te breiden. Het is een gerenommeerd kantoor met een solide reputatie, waardevolle expertise en een interessante klantenkring. Ook de sectorexpertise van Ten Kate Huizinga sluit naadloos aan bij de strategische ambities van Mazars op het gebied van marktontwikkeling. Bovendien herkent Ten Kate Huizinga zich volledig in de waarden en de persoonlijke benadering van Mazars. Wij zijn overtuigd van de economische potentie van de regio en hebben vertrouwen in de regionale arbeidsmarkt."
Rob Blokhuis, directievoorzitter Ten Kate Huizinga: "Ten Kate Huizinga ziet in Mazars de ideale partner voor het verder professionaliseren van haar dienstverlening."
 
Mazars heeft in Nederland 750 medewerkers en is onderdeel van de Mazars Groep, die actief is met 20.000 professionals in 81 landen. 
 
Ten Kate Huizinga is een middelgrote accountants- en adviesorganisatie. Met 11 partners en 170 medewerkers bedienen zij vanuit vestigingen in Twente (hoofdkantoor in Enschede), de Achterhoek en Gelderse Vallei, sinds 1947, middelgrote en grote ondernemingen. De organisatie verleent diensten op het gebied van accountancy, audit, belastingadvies en corporate finance. Tot de klantenkring behoren primair nationale ondernemingen en DGA's.
 
[ Bron: Mazars ]
U moet inloggen om te kunnen stemmen op dit artikel.
Gemiddelde (0 Stemmen)
De gemiddelde waardering is 0.0 sterren van de 5.

0 reacties
Nog 1500 karakters

                   

Meest gelezen

Agenda

Meer agenda