Myrthe Görtzen en Robert Jean Kloprogge gaan naar AKD

AKD breidt de internationale fiscale en structureringspraktijk uit met de komst van twee nieuwe fiscale partners: Myrthe Görtzen en Robert Jean Kloprogge. Toetreding van de nieuwe partners past in de internationale full-service groeistrategie van AKD advocaten, notarissen en belastingadviseurs, aldus AKD's managing partner Erwin Rademakers

Myrthe Görtzen

Myrthe Görtzen is fiscalist en heeft uitgebreide ervaring met management van en dienstverlening aan zowel zakelijke als particuliere cliënten, waaronder veel private equity en beursgenoteerde bedrijven. Bij AKD zal zij haar cliënten op een breed terrein adviseren en begeleiden bij transacties. Voor haar komst naar AKD was zij werkzaam bij TMF Group als Global Client Director. Myrthe was in deze functie verantwoordelijk voor product- en strategieontwikkeling voor de Benelux en de wereldwijde betrekkingen met cliënten. Zij begon haar carrière bij Andersen Legal en Voorneman Geenen Notarissen als kandidaat-notaris.

Robert Jean Kloprogge

Robert Jean Kloprogge is advocaat en fiscalist. Hij heeft ruime ervaring in de internationale belastingadviespraktijk met een focus op investeringsfondsen (private equity, hedge funds en venture capital), financiële instellingen en pensioenfondsen. Robert Jean is veelvuldig actief in corporate M&A-transacties, banking&finance-transacties en structured finance-transacties. Voor zijn komst naar AKD was Robert Jean werkzaam bij Freshfields Bruckhaus Deringer en Stibbe in onder andere Amsterdam, Luxemburg en New York. 
 
[ Bron: AKD ]
U moet inloggen om te kunnen stemmen op dit artikel.
Gemiddelde (0 Stemmen)
De gemiddelde waardering is 0.0 sterren van de 5.

0 reacties
Nog 1500 karakters

                   

Meest gelezen

Agenda

Meer agenda