RB-leden kiezen voor de toekomst en werken aan kwaliteit

De ruim 7500 leden van het Register Belastingadviseurs (RB) hebben vrijdag 17 juni ingestemd met een pakket aan maatregelen om de kwaliteit van het beroep verder te verhogen. Dit gebeurde tijdens de Algemene Ledenvergadering die werd gehouden in Nieuwegein.

Het beroep van de belastingadviseur verandert. Deze veranderingen hebben voornamelijk te maken met ontwikkelingen op het gebied van automatisering en standaardisering. Dit heeft grote gevolgen voor werkzaamheden als het voeren van administraties en aangifteprocessen. Het RB-bestuur is ervan overtuigd dat de meerwaarde van de belastingadviseur zit in de advisering van en in de relatie met de cliënt. Om dit ook in de toekomst te kunnen bieden, moet er meer worden geïnvesteerd in de kwaliteit van de RB.

Mkb vraagt om krachtige advisering

"Het bestuur is blij met het mandaat dat de leden vandaag hebben gegeven," aldus Wil Vennix, voorzitter van het RB. "Ik ben er heel trots op dat onze leden de meerwaarde zien van de maatregelen en bereid zijn om op alle denkbare terreinen de kwaliteit te willen verhogen. Zo maken we met elkaar ons beroep toekomstbestendig."
[ Bron: Register Belastingadviseurs ]
U moet inloggen om te kunnen stemmen op dit artikel.
Gemiddelde (0 Stemmen)
De gemiddelde waardering is 0.0 sterren van de 5.

0 reacties
Nog 1500 karakters

                   

Agenda

Meer agenda