Publicatie niet-vertrouwelijke versie van openingsbesluit onderzoeksprocedure Europese Commissie naar fiscale rulings met IKEA onbekend

Het is niet bekend wanneer de Europese Commissie overgaat tot publicatie van de niet-vertrouwelijke versie van het openingsbesluit omtrent de onderzoeksprocedure door de Europese Commissie naar de mogelijke staatssteun bij de fiscale rulings met IKEA.

Het is niet bekend wanneer de niet-vertrouwelijke versie van het openingsbesluit omtrent de onderzoeksprocedure door de Europese Commissie naar de mogelijke staatssteun bij de fiscale rulings met Inter IKEA Systems BV in het Publicatieblad van de Europese Unie zal worden gepubliceerd. Dat bepaalt de Europese Commissie. Dit heeft de Staatssecretaris van Financiën medegedeeld aan de vaste commissie voor Financiën.

Op dit moment wordt over de vertrouwelijke gegevens in het besluit overleg gevoerd met de Europese Commissie. Het kan nog wel een paar maanden duren voordat wordt overgegaan tot publicatie van de niet-vertrouwelijke versie van het besluit.

Verder stelt de staatssecretaris dat de technische briefing over de rulings met Inter IKEA Systems BV die hij aan de vaste commissie heeft aangeboden, niet in de openbaarheid gevoerd kan worden vanwege de geheimhoudingsplicht van art. 67 AWR.

[Nieuwsbron]

U moet inloggen om te kunnen stemmen op dit artikel.
Gemiddelde (0 Stemmen)
De gemiddelde waardering is 0.0 sterren van de 5.

0 reacties
Nog 1500 karakters

Opinie

Volgend jaar viert de vennootschapsbelasting haar 50-jarige...
Sinds 1990 heeft de wetgever jarenlang met limiteringen...
In 1992 is de Brede Herwaardering I in werking getreden. Drie...
Het debat betreffende AI in de rechtspraak moet nu worden...
De verschillende benaderingen – ‘deferred taxation' en...

                   

Procedures melden

Heeft u een fiscale procedure gevoerd en is deze zaak nog niet gepubliceerd op rechtspraak.nl? Stuur uw procedure naar de redactie!