Omzetstijging voor DRV Accountants & Adviseurs

DRV Accountants & Adviseurs blikt in het jaarverslag 2016 terug op een succesvol jaar. De omzet steeg van € 40,9 miljoen in 2015 naar € 46,7 miljoen in 2016. Voor het belangrijkste deel, ca € 5 miljoen, was deze stijging te danken aan de aansluiting van Stolk & Partners in Naaldwijk. Deze aansluiting was ook de voornaamste oorzaak van de groei in aantallen medewerkers en partners.

DRV voert innovaties door waardoor processen zoveel mogelijk geautomatiseerd worden en cliënten sneller, betere inzichten beschikbaar krijgen. Dat heeft impact op een groot deel van de praktijk. DRV verwacht door geautomatiseerde processen verder autonoom te groeien, ook in aantal medewerkers. Bovendien nemen de adviesdiensten toe, een trend die al eerder is ingezet. `
 
De omvang van de organisatie zal de komende jaren verder toenemen. Evenals in 2016 leveren aansluitingen daaraan in 2017 en 2018 een belangrijke, zo niet de belangrijkste bijdrage. De autonome groei is in het verslagjaar 2016 beperkt door de krapte op de arbeidsmarkt. Vandaar dat DRV is gestart met een employer brand campagne: Werken in de echte economie. Die campagne levert inmiddels resultaat op, zodat DRV ook autonoom verder kan groeien. 
 
[ Bron: DRV Accountants & Adviseurs ]
U moet inloggen om te kunnen stemmen op dit artikel.
Gemiddelde (0 Stemmen)
De gemiddelde waardering is 0.0 sterren van de 5.

0 reacties
Nog 1500 karakters

                   

Meest gelezen