Raad van bestuur EY Nederland breidt uit met twee nieuwe leden

De raad van bestuur van EY Nederland wordt voor een periode van drie jaar uitgebreid met twee nieuwe leden, Mirjam Sijmons en Nico Pul.

Mirjam Sijmons is in dienst getreden als Talent & Transformation Leader. Mirjam deed uitgebreide ervaring op in uitvoerende en toezichthoudende functies. Zo was zij ceo bij Arboned, lid van de hoofddirectie van de ANWB en ceo van Content. Als toezichthouder was zij actief bij onder meer Eneco Groep, Universiteit Leiden en zorginstelling Marente.
 
Tegelijkertijd wordt Nico Pul benoemd als Quality Leader. Nico woonde de vergaderingen van de raad van bestuur al bij en wordt nu lid met als primaire focus de kwaliteits- en veranderagenda binnen de accountantspraktijk.
 
Jeroen Davidson is benoemd als vicevoorzitter van het bestuur. Jeroen Davidson is in 2013 toegetreden tot de Raad van Bestuur van EY Nederland en is voorzitter van het bestuur van Ernst & Young belastingadviseurs LLP. 
 
De raad van bestuur van EY NL bestaat uit Coen Boogaart (voorzitter), Jeroen Davidson, Mirjam Sijmons, Nico Pul en Rob Lelieveld.
 
[ Bron: EY ]
U moet inloggen om te kunnen stemmen op dit artikel.
Gemiddelde (0 Stemmen)
De gemiddelde waardering is 0.0 sterren van de 5.

0 reacties
Nog 1500 karakters

                   

Meest gelezen

Agenda

Meer agenda