Roland de Jonge gaat naar Mazars

Mr Roland J. de Jonge (1973) is per 5 februari 2018 in dienst getreden als Director bij Mazars Accountants en Adviseurs. De Jonge komt van Kop of Munt, een middelgroot accountantskantoor met een focus op de creatieve industrie. De Jonge gaat zich bij Mazars richten op het verder uitbreiden van de fiscale praktijk en de sector Technologie, Media & Telecom van Mazars in Amsterdam.

In 1998 is Roland de Jonge zijn carrière gestart bij PwC waar hij is doorgegroeid naar Senior Tax Manager. In de fiscale praktijk bij PwC heeft hij zich beziggehouden met advisering over de structurering van internationale expansie, private wealth, eigendom, IP- en financiering. En daarnaast was hij verantwoordelijk voor de advisering van de DGA bij (internationale) structurering van acquisities, financiering en transfer pricing vraagstukken.
 
Sinds 2012 was hij eindverantwoordelijk voor de fiscale praktijk als Head of Tax bij Kop of Munt, een middelgroot accountancykantoor met een focus op de creatieve industrie. De werkzaamheden waren advisering omtrent managementparticipaties, wijzigingen in de (aandeelhouders)structuur, internationale expansie, acquisities, structurering van diverse activiteiten, bedrijfsopvolgingen en advisering van de DGA.
 
Naast zijn werkzaamheden als fiscalist is hij sinds 2015 ook actief in het bestuur van Stichting CineFonds, waar hij ook medeoprichter van is.
 
[ Bron: Mazars ]
U moet inloggen om te kunnen stemmen op dit artikel.
Gemiddelde (0 Stemmen)
De gemiddelde waardering is 0.0 sterren van de 5.

0 reacties
Nog 1500 karakters

                   

Meest gelezen