TaxLive start met FED blog 'Fiscale ergernissen'

TaxLive start vanaf vandaag met de FED blog ‘Fiscale ergernissen'. Deze blog sluit aan bij het eigen(zinnige) karakter van Fiscaal Tijdschrift FED dat zich onderscheidt door het "onafhankelijke en kritische geluid van de annotaties over de belangrijkste jurisprudentie en van de beschouwingen over actuele fiscale ontwikkelingen."

In het verleden schreef bijvoorbeeld prof. dr. D. Brüll zijn vlijmscherpe en kritische commentaren in het toen nog losbladig uitgegeven Fiscaal Tijdschrift FED; later kregen deze teksten de geuzennaam ‘de brul van Brüll'. Fiscaal Tijdschrift FED koestert het onversneden kritische geluid nog altijd en geeft daar met de FED Blog ‘Fiscale ergernissen' een eigentijdse invulling aan. 
 
Het nieuwe podium is vernoemd naar het interview ‘Fiscale ergernissen' met Prof. dr. J.W. Zwemmer in FED 2016/126. Jaap Zwemmer was ruim 30 jaar betrokken bij FED en heeft in die tijd vele publicaties afgeleverd op zeer uiteenlopende terreinen. Dikwijls ontstond het idee voor een bijdrage – soms kwamen daar zelfs proefschriftonderwerpen uit voort – vanuit het knagende gevoel dat iets niet in de haak is en niemand die daar iets over zegt: een fiscale ergernis is geboren. Fiscaal Tijdschrift FED is dan ook bijzonder vereerd dat Jaap Zwemmer de aftrap geeft voor de aan hem verwante FED Blog met de allereerste bijdrage.
 
Uiteraard nodigen wij de lezer van harte uit om een Fiscale ergernis te delen. Het delen van Fiscale ergernissen is inspirerend, kan de aanleiding zijn voor een goede discussie onder vakgenoten en werkt misschien zelfs therapeutisch… Heeft u een fiscaal onderwerp – actueel of niet – waarvan u (nog steeds!) vindt dat het niet klopt en waarvoor u aandacht wil vragen: schrijf een FED Blog! 
 
Teksten (max. 350 woorden) worden onder eigen naam als FED Blog geplaatst op de site van TaxLive en kunnen worden aangeleverd bij de redactie van TaxLive.  
 
Jaarlijks looft de redactie van Fiscaal Tijdschrift FED een prijs uit voor de ‘FEDste' blog.
 
Koos Boer, redacteur Fiscaal Tijdschrift FED
 

0 reacties
Nog 1500 karakters

Fiscale ergernissen

                   

Meest gelezen

Agenda

Meer agenda