Nieuws over Prinsjesdag 2014

Nota naar aanleiding van het verslag Belastingplan 2018 naar Tweede Kamer

Staatssecretaris Wiebes van Financiën heeft de nota naar aanleiding van het verslag bij het Belastingplan 2018 naar de Tweede Kamer gestuurd. Er is geen nota van wijziging.

In de nota naar aanleiding van het verslag wordt antwoord gegeven op de door de Tweede Kamer gestelde vragen. Diverse leden stelden vragen die betrekking hebben op voorstellen die zijn opgenomen in het regeerakkoord ‘Vertrouwen in de toekomst'. De maatregelen uit het regeerakkoord moeten worden uitgewerkt door het volgende kabinet. Het is dan ook aan het volgende kabinet om de vragen te beantwoorden die betrekking hebben op het regeerakkoord. Overige vragen die geen relatie hebben met de onderwerpen uit het pakket Belastingplan 2018 worden begin 2018 door middel van een afzonderlijke brief beantwoord.

In de nota naar aanleiding van het verslag wordt onder andere ingegaan op het inkomensbeleid, de dubbele zakelijkheidstoets bij feitelijke derdenfinanciering, de uitvoering van de motie Van Vliet, de kansspelbelasting en de omzetbelasting.

[Nieuwsbron]

U moet inloggen om te kunnen stemmen op dit artikel.
Gemiddelde (0 Stemmen)
De gemiddelde waardering is 0.0 sterren van de 5.

0 reacties
Nog 1500 karakters

Meest gelezen Prinsjesdag 2017