Loyens & Loeff gaat herstructureren. Doel is de samenwerking binnen het kantoor tussen de verschillende advocaten, fiscalisten en notarissen vergroten, schrijft het FD. "Het gaat erom dat een cliënt geholpen wordt door degene die dat het beste kan, niet door degene bij wie de cliënt toevallig binnen is gekomen."

Loyens & Loeff, een van de grootste kantoren op de Zuidas, gaat flink op de schop. Het banenverlies blijft beperkt, maar managing partner Harmen Holtrop zegt tegenover het FD dat de ingreep desalniettemin "groot" is. Zo wordt het aantal praktijkgroepen gehalveerd en het aantal leidinggevenden teruggebracht.

Uit informatie in handen van het FD blijkt dat per 1 januari 2025 het aantal praktijkgroepen gehalveerd zal worden. Daarnaast worden vijf sectoren of klantengroepen aangewezen waar meer focus op moet komen te liggen: vastgoedpartijen, private equity, grote bedrijven, bedrijven en instellingen actief in energie en infrastructuur en tot slot ook bedrijven en instellingen actief in de gezondheidszorg en de farmaceutische industrie.

Bron: FD

Informatiesoort: Nieuws

Rubriek: Kantoren

618

Gerelateerde artikelen